Om Odder Firma Idræt

Odder Firma Idræt blev stiftet d. 11. december 1978.

Foreningens formål er gennem arbejdspladsen, familie og enkeltpersoner, at stimulere interessen for idræt og motion, samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem.

Odder Firma Idræt optager alle som medlemmer, hvad end I kommer som enkeltpersoner, foreningsmedlemmer, kollegaer eller vennegruppe.

Vi er ikke en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men vi vil gerne være et alternativ til de andre idrætsforeninger, hvor man udøver sin idræt uden den store konkurrence, sammen med sine arbejdskammerater, familie, venner og naboer.

For dem der ønsker det, vil der dog være mulighed for konkurrence, idet vi arrangerer lokale turneringer, og der vil være mulighed for at deltage i mesterskaber på kreds- og landsplan. Der kan indenfor visse idrætsgrene arrangeres venskabskampe med andre byer. 

Odder Firma Idræt er en del af Dansk Firmaidræt, som tilbyder en masse fede events hele året rundt. Dansk Firmaidræt består af 79 lokale firmaidrætsforeninger, en række brancheforbund og en faglig medarbejderstab knyttet til forbundskontoret. I foreningerne er der over 358.000 medlemmer, som er engagerede i en meget bred vifte af idræts- og motionsaktiviteter fra fodbold og gokart, til petanque og kampsport. 

Derudover skaber Dansk Firmaidræt årligt aktiviteter og bevægelse for yderligere 120.000, som gennem deres arbejdsplads eller uddannelse er med i kampagner og events – eller nyder godt af andre idræts- og motionsinitiativer.

Vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse og dyrker sammenholdet. Vi er en demokratisk, non-profit medlemsorganisation, som primært er finansieret via overskuddet fra Danske Spil.

Andre tilbud fra Firmaidrætten