Om Odder Firma Idræt

Odder Firma Idræt blev stiftet d. 11. december 1978.

 Foreningens formål er gennem arbejdspladsen, familie og enkeltpersoner, at stimulere interessen for idræt og motion, samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem.

Odder Firma Idræt optager alle som medlemmer. Vi har enkeltperson medlemskort, det koster 70,- kr. om året.

Man betaler for den aktivitet man deltager i.

Vi er ikke en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men vi vil gerne være et alternativ til de andre idrætsforeninger, hvor man udøver sin idræt uden den store konkurrence, sammen med sine arbejdskammereater, familie, venner og naboer.

For den, der ønsker det, vil der dog være mulighed for konkurrence, idet vi arrangerer lokale turneringer, og der vil være mulighed for at deltage i mesterskaber på kreds- og landsplan.Der kan indenfor visse idrætgrene arrangeres venskabskampe med andre byer.

 

Odder Firma Idræt er en del af Dansk Firmaidrætsforbund, som tilbyder en masse fede events hele året rundt. Dansk Firmaidrætsforbund består af 81 lokale firmaidrætsforeninger, en række brancheforbund og en faglig medarbejderstab knyttet til forbundskontoret. I foreningerne er der over 382.000 medlemmer, som er engagerede i en meget bred vifte af idræts- og motionsaktiviteter fra fodbold og gokart til petanque og kampsport. Derudover skaber Dansk Firmaidrætsforbund årligt aktiviteter og bevægelse for yderligere 120.000, som gennem deres arbejdsplads eller uddannelse er med i kampagner og events – eller nyder godt af andre idræts- og motionsinitiativer.
Vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse og dyrker sammenholdet. Vi er en demokratisk, non-profit medlemsorganisation, som primært er finansieret via overskuddet fra Danske Spil.

Andre tilbud fra Firmaidrætten